Kalender
Vikingemarked
Støtteforening
Nyheder fra Naturpark Åmosen

Nye veje i Naturpark Åmosen inviterer til Innovationsforløb for private virksomheder – små som store -, frivillige organisationer og offentlige aktører.

Kære iværksætter

Du inviteres hermed til intro-møde om innovationsforløbet i projektet ”Nye Veje i Naturpark Åmosen”. Mødet afholdes den 24. marts kl. 19-21 på Strids Mølle, Åvej 2, 4470 Svebølle.

I innovationsforløbet vil turisme- og innovationsforskere gennemføre en række udviklingsseminarer og tilbyde én-til-én sparring. Der vil også være mulighed for at samarbejde og sparre med andre iværksættere.

Innovationsforløbet har som mål at inspirere og understøtte din udvikling af produkter, services eller oplevelser til lokale og besøgende i Naturpark Åmosen og dens omgivelser. 

Du kan deltage i innovationsforløbet som privat virksomhed, frivillig organisation eller offentlig aktør. Du kan deltage, hvis du har ønsker om at udvikle et eksisterende eller et nyt tilbud til lokale eller besøgende, stort eller småt.

I er også velkomne, hvis I er flere aktører, der sammen ønsker at udvikle et nyt tilbud til lokale eller besøgende.

Ansvarlige for forløbet er Studielektor Jens Friis Jensen, Adjunkt Thomas Skou Grindsted og Professor (MSO) Flemming Sørensen fra RUC.

Innovationsforløbet er finansieret af Nordea Fonden og deltagelse er gratis.

Deltagelse i intro-mødet er gratis og uforpligtende. Du tilmelder dig til mødet ved at sende en mail til Nadja Andersen på e-mail:nadjahandersen@gmail.com senest den 19. marts.

Yderligere informationer om forløbet kan fås ved at kontakte Flemming Sørensen på tlf. 20785071 eller e-mail: flemmiso@ruc.dk.

Du kan i øvrigt læse mere om projektet Nye Veje i Naturpark Åmosen i  denne folder: Nye Veje i Naturpark Åmosen