For private og grupper

Fugledegård er offentligt område, og du er velkommen til at bruge udendørsarealerne omkring Fugledegård døgnet rundt fx. til en fødselsdag, en udflugt for familien eller lignende. – blot du viser hensyn og overholder ordensreglerne. Der kan ikke reserveres plads. Du er selv ansvarlig for at rydde op efter dig!

Udlån og leje af mødelokaler på Fugledegård

Mødelokale i Centerbygningen, kan lejes af foreninger og organisationer til natur- og kulturarrangementer som vedr. Naturpark Åmosen. Der er plads til ca. 40 personer. I lokalet forefindes projektor, tavler og flipover. Lys kan dæmpes og der er mørklægningsgardiner. Lejer står selv for aftørring af borde og tømning af affaldspande.

I træbygningen er der et uopvarmet møde/aktivitetslokale. Lokalet lejes af foreninger og organisationer til natur- og kulturarrangementer som vedr. Naturpark Åmosen. Der er plads til ca. 40 personer I lokalet er der bordbænkesæt, køleskab og fryser. Der kan laves aktiviteter som ler- og snitteværksted i dette lokale. Lejer står selv for oprydning.

Arrangement skal forhåndsgodkendes godkendes af Fugledegård. Der kan ikke afholdes arrangementer i tidsrummet 22:00 – 08:00 og der må ikke spilles høj musik.

Der ikke muligt at leje lokaler til private fester!

Link til prisliste

Mad og drikke på Fugledegård

Du er velkommen til at medbringe din egen mad og drikkevarer på Fugledegård. Der en række borde og bænke i området.  I “Vikingehuset” som står åbent året rundt, er det muligt at nyde sin medbragte mad under tag og med en flot udsigt over de åbne marker og søen, her er plads til ca. 50 personer.

Bålmad
Det er tilladt at lave bål på de indrettede bålpladser. Men kun når det ikke er for tørt eller for blæsende. Ønsker du at booke en bålplads så du er sikker på den er ledig, kan du kontakte booking.

Møder og foredrag
Fugledegård har pt. kun et lille anretterkøkken og kan derfor ikke tilbyde mad fra eget køkken. Men du kan købe kaffe/the, sodavand, juice og vand.