Kalender
Vikingemarked
Støtteforening

Hold dit arrangement på Fugledegård

Fugledegård er offentligt område
Du er velkommen til at bruge udendørsarealerne omkring Fugledegård døgnet rundt fx. til en fødselsdag, en udflugt for familien eller ligende. – blot du viser hensyn og overholder ordensreglerne. Der kan ikke reserveres plads. Du er selv ansvarlig for at rydde op efter dig!


Mødelokale i Centerbygningen

Kan lejes af foreninger og organisationer til natur- og kulturarrangementer som vedr. Naturpark Åmosen. Der er plads til ca. 40 personer. I lokalet forefindes projektor, tavler og flipover. Lys kan dæmpes og der er mørklægningsgardiner. Lejer står selv for aftørring af borde og tømning af affaldspande.

Uopvarmet møde/aktivitetslokale 

DSC02827

I træbygningen er der et uopvarmet møde/aktivitetslokale. Lokalet lejes af foreninger og organisationer til natur- og kulturarrangementer som vedr. Naturpark Åmosen. Der er plads til ca. 40 personer I lokalet er der bordbænkesæt, køleskab og fryser. Der kan laves aktiviteter som ler

Ordensregler- og snitteværksted i dette lokale. Lejer står selv for oprydning.

Arrangement skal forhåndsgodkendes godkendes af Fugledegård. Der kan ikke afholdes arrangementer i tidsrummet 22:00 – 08:00 og der må ikke spilles høj musik.  Der ikke muligt at leje lokalet til fester, spisning, fødselsdage, bryllup mv. Gæst står selv for grov rengøring.

Link til prisliste