Hold dit arrangement på Fugledegård

Fugledegård er offentligt område
Du er velkommen til at bruge udendørsarealerne omkring Fugledegård døgnet rundt fx. til en fødselsdag, en udflugt for familien eller ligende. – blot du viser hensyn og overholder ordensreglerne. Der kan ikke reserveres plads. Du er selv ansvarlig for at rydde op efter dig!

Mødelokale i Centerbygningen

Kan lejes af foreninger og organisationer til natur- og kulturarrangementer som vedr. Naturpark Åmosen. Der er plads til ca. 40 personer. I lokalet forefindes projektor, tavler og flipover. Lys kan dæmpes og der er mørklægningsgardiner. Lejer står selv for aftørring af borde og tømning af affaldspande.

Uopvarmet møde/aktivitetslokale

DSC02827

I træbygningen er der et uopvarmet møde/aktivitetslokale. Lokalet lejes af foreninger og organisationer til natur- og kulturarrangementer som vedr. Naturpark Åmosen. Der er plads til ca. 40 personer I lokalet er der bordbænkesæt, køleskab og fryser. Der kan laves aktiviteter som ler

Ordensregler- og snitteværksted i dette lokale. Lejer står selv for oprydning.

Arrangement skal forhåndsgodkendes godkendes af Fugledegård. Der kan ikke afholdes arrangementer i tidsrummet 22:00 – 08:00 og der må ikke spilles høj musik.  Der ikke muligt at leje lokalet til fester, spisning, fødselsdage, bryllup mv. Gæst står selv for grov rengøring.

Link til prisliste