Kalender
Vikingemarked
Støtteforening

Handicapforhold

Handicapforhold ved Fugledegård

Handicapvenlige sti
Der er anlagt ca. to meter bred handicapvenlig sti fra P-plads til Fugledegård samt til Observationsplatform ved bredden af Tissø. Stien er lavet med stampet slotsgrus, og har plane hvilepladser, hvor der er hældninger på stien. Pga. fredningen skal kvæg krydse stien på et tre meter stykke, her er stien af beton. For at holde kvæget i foldene ude, er der opsat to klaplåger. Hvis man er i kørestol, kan der være behov for at have en ledsager med da lågen er lidt tung.

Ved Fugletårn er opsat to bord/bænke sæt, hvor der kan gøres hvil. Er kun egnet for terrængående kørestole pga. ujævnt terræn.

Observationsplatform
Sti på lavbro er plan og der er opsat to bænke med mulighed for parkering af kørestol. Det er muligt at køre ind i fugleskjul, hvor der er en fantastik udsigt over Tissø. I modsat enden er der anlagt en krible-krableplatform. Det er dog ikke muligt for kørestole brugere at køre helt ned på ponton-broen

Udstilling
Der er plant gulv og god plads til kørestole. Der er flere store skærme, som gør det nemt for svagtseende at se udstilling. Der er også en del høretelefoner og trykskærme så alle bør have mulighed for at få og opleve informationenerne.

P-plads
Der er mulighed af parkere langs handicapvenlig sti. P-pladsen er plan og belagt med ærtesten.

Shelter
Shleter er laves således at kørestolsbruger kan benytte shelter.

Toiletforhold
Udendørs findes en toiletbygning med let adgang. Toilettet er lukket i vinterhalvåret pga frost. I hovedbygningen findes to handicapvenlige toiletter.

Belægning ved Fugledegård
Langs bygningerne og fra p-pladsen, er 1,5 meter bred flisebelægning , der gør det let for kørestols- og rollatorbrugere at færdes.