Bliv Lokalguide i Naturpark Åmosen

Har du en særlig passion for at formidle dine interesser i din lokale naturpark? Så har du nu en mulighed for at blive certificeret lokalguide i Naturpark Åmosen?

Kurset er tilrettelagt af Naturpark Åmosen i samarbejde med Friluftsrådet.
Som startskud holder naturparken sammen med Friluftsrådet to kursusdage i maj, med introduktion til naturparken, funktionen som certificeret guide, formidlingsteknikker mm.

Det er gratis at deltage på kurserne og du er derefter med i Naturpark Åmosens formidlerkorps. Som en del af formidlerkorpset, binder du di ikke til at afholde et bestemt antal guidede ture.
Der er plads til 20 deltagere på kursetKursusdagene er på Fugledegård mandag og tirsdag den 23. og 24 juni, begge dage kl. 9-16 (og altså ikke i en weekend, som det står i folderen)

Se folderen for Lokalguide i din naturpark her:

Tilmeld dig ved at klikke på “Deltager” så kontakter vi dig eller send en mail til naturvejleder Helen Holm på Helen@Foreningsudviklerne.dk