Event: Bukkemorgen i Naturpark Åmosen

Bukkemorgen i Naturpark Åmosen

I anledning af premieren på bukkejagten d. 16. maj afholdes der, i samarbejde med Danmarks Jægerforbund Kalundborg, fælles bukkeprals-morgen/formiddag i Naturpark Åmosen, Fugledegård, Bakkendrupvej 28, 4480 St. Fuglede.
Vi vil derfor gerne opfordre alle jægere til at komme forbi i løbet af formiddagen med eller uden buk. Kom og drik en kop kaffe og oplev de forskellige bukke. Fortæl eller hør røverhistorier om bukken der ”næsten” blev nedlagt.
På dagen vil et af de forhåbentlig nedlagte stykker råvildt blive flået og tilberedt til smagsprøver.
På storskærmen indendørs vil der være mulighed for at afprøve færdighederne med haglgæveret ved hjælp af Danmarks Jægerforbunds laserbiograf!
På dagen vil en eller flere af de lokale børnehaver/skoler blive inviteret til at deltage, for at give børnene mulighed for at komme helt tæt på dyret og få en anderledes naturoplevelse.
Vi glæder os til at møde lokalområdets jægere til en hyggelig formiddag.

Danmarks Jægerforbund Kalundborg
& Naturpark Åmosen