Event: Cykelløb i Naturpark Åmosen – kør fx. Tissø rundt

Cykelløb i Naturpark Åmosen – kør fx. Tissø rundt

Lørdag den 20. maj kl. 9.00 lyder startskuddet til et cykelløb, der er lavet i samarbejde mellem SuperBrugsen og Vestsjællands Cykelmotion

Uddelere fra følgende butikker: Ubby, Svebølle, Svinninge, Gørlev, Stenlille, Dianalund og Høng samt personale vil være klar til at møde cykelmotionisterne.

Alt overskud går ubeskåret til Team Rynkeby Vestsjælland, som støtte til Børne Cancerfonden.

Alle kan være med!! Hovedruten er på 95 km med start og mål på Gørlev Hovedgade. Derudover er der kortere ruter på 25-35km for motionister med udgangspunkt fra SuperBrugsen Gørlev, SuperBrugsen Svebølle, SuperBrugsen, Ubby, SuperBrugsen Svinninge, SuperBrugsen Høng, SuperBrugsen Dianalund og SuperBrugsen Stenlille.

Kom og vær med til at støtte en god sag og få en hyggelig dag. Link til program