Event: Friluftsfestival og Naturensdag i Naturpark Åmosen

Friluftsfestival og Naturensdag i Naturpark Åmosen

Naturpark Åmosen afholder i år friluftsfestival i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening i forbindelse med ”Naturens Dag”.

Arrangementet afholdes ved de fantastiske omgivelser omkring Vikingecenter Fugledegård (Bakkendrupvej 28, 4480 St. Fuglede).

13. september 2020 kl. 10:00-15:00

Gratis adgang.

Festivalen vil i år byde på aktiviteter og aktører indenfor bl.a. friluftsgrej, naturoplevelser, vild mad over bål, ridning, jagt, spejderfaget, musik, landskabskunst og egnsunikke produkter – der alle skal være med til at brede begrebet ”friluftsliv” ud.
Derudover kommer der til at være en masse aktiviteter arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening i forbindelse med ”Naturens Dag”, bl.a. bygning af fuglekasser, insekthoteller, snitte-værksted og sten-maling.
Festivalen er for alle, så kom og vær med til en hyggelig og sjov dag med masser af oplevelser, inspiration, aktiviteter og spændende boder.

Det endelige program for dagen bliver offentliggjort senere.