Event: Friluftsfestival i Naturpark Åmosen

Friluftsfestival i Naturpark Åmosen

Naturpark Åmosen afholder i år friluftsfestival i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening i forbindelse med ”Naturens Dag”.

Arrangementet afholdes ved de fantastiske omgivelser omkring Vikingecenter Fugledegård (Bakkendrupvej 28, 4480 St. Fuglede).

8. september 2019 kl. 10:00-15:00

Gratis adgang.

Festivalen vil i år byde på aktiviteter og aktører indenfor bl.a. friluftsgrej, naturoplevelser, vild mad over bål, ridning, jagt, spejderfaget, musik, landskabskunst og egnsunikke produkter – der alle skal være med til at brede begrebet ”friluftsliv” ud.
Derudover kommer der til at være en masse aktiviteter arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening i forbindelse med ”Naturens Dag”, bl.a. bygning af fuglekasser, insekthoteller, snitte-værksted og sten-maling.
Festivalen er for alle, så kom og vær med til en hyggelig og sjov dag med masser af oplevelser, inspiration, aktiviteter og spændende boder.

Følg med i eventet på Facebook her

Facebook-eventet vil løbende blive opdateret og orientere om de forskellige aktiviteter og aktører, der kommer til at være på festivalen. Det endelige program for dagen bliver offentliggjort senere.