Event: Støtteforeningen-Naturpark Åmosen inviterer på kanotur!

Reserver allerede nu dagen til en dejlig kanotur på Halleby Å.

Støtteforeningen-Naturpark Åmosen inviterer på kanotur!

Tag på oplevelse på samme vandvej, som stenalderfolket og vikingerne benyttede sig af på deres vej til Handelspladsen og bosteder ved Tissø.

Program:
 Start kl. 9:30 ved Bakkendrup Bro, 300 meter syd for Bakkendrupvej 16.
 Turen slutter ca. kl. 16:30 ved Flasken.
 Medbragt frokost og drikkevarer kan nydes i pausen undervejs.
 Der vil blive organiseret transport tilbage til udgangspunktet.

Tilmelding inden den 1. aug. 2019 til Formanden (gerne før)
E-mail: sjn@juul-nerenst.dk. Søren Juul Nerenst 2126 3945
Betales via Mobil Pay eller indsættes på konto 0540 0000114251 senest den 1. aug.

Pris: Medlemmer 50 kr. ikke medlemmer 100 kr. og børn under 8 år gratis. Hvis deltagere som ikke er medlem d.d. ønsker det kan de 100 kr. gælde for en indmeldelse i Støtteforeningen – Naturpark Åmosen resten af året.

Husk: Sejladsen på åen er på eget ansvar. Der udleveres redningsveste til alle. Tag praktisk tøj på, gerne et siddeunderlag samt en plasticpose til mobiltelefon, fotoudstyr og tegnebog. Hver kano har plads til to voksne og højst to mindre børn. Hunde og andre dyr må ikke medtages. Når turen slutter, trækkes kanoerne på land, og alle hjælper med at vaske.