Kalender
Vikingemarked
Støtteforening

Event: Tissø Vikingemarked 2018

Tissø Vikingemarked 2018
Oktober
6

Vikingerne mødes ved Tissø Rekordmange vikinger fra hele landet har meldt deres ankomst til Tissø i weekenden 6.-7. oktober til årets Tissø Vikingemarked.

Der ventes tusindvis af gæster. Drabelige vikinge-kampe. Fredelige markedsboder. Musik, underholdning og stemning. Det er der det hele, når vikinger fra nær og fjern snart mødes ved Tissø. Tissø Vikingemarked venter forude og tiltrækker vikinger i hundredvis og markedsgæster i tusindvis. Markedet er en af de helt store begivenheder på Sjælland. Vikingemarkedet finder sted i weekenden den 6.-7. oktober ved Fugledegård Vikingecenter ved Tissø. Området, der i 500 år var bosted, kongsgård og handelsplads, kommer til at syde af liv. 80 vikingetelte – dobbelt så mange som sidste år – bliver slået op, og i de talrige boder overalt på området får gæsterne et indblik i de rigtige vikingers verden mange århundreder tilbage i tiden.

Der er lagt op til to spændende dage for både voksne og børn. Dage spækket med aktivitet med et righoldigt program. De tilrejsende vikinger slår boder op. Der handles. Der spises. Der drikkes. De krigeriske vikinger fra Frederikssund viser sværdkunst. Her kan alle også være med til vikinge-blot: Ofring til de nordiske guder. Og man kan se vikingeskibet »Frigg« i søen. Der vil på markedet være omkring 300 tilrejsende og lokale vikinger i vikingedragter.