Event: Tissø Vikingemarked

Tissø Vikingemarked

Glæd dig til årets marked, hvor tilrejsende vikinger fra nær og fjern skaber ægte markedsstemning med en masse boder. Krigeriske vikinger gæster pladsen og viser deres sværdkunst. Levende musik med Virelai skaber stemning.

Tag stien ned til Fugleskjulet og nyd stilheden ved søbredden. En kopi af vikingeskibet Frigg ligger for anker i søen.

For børn er der masser at tage sig til. Bliv trænet som kriger, klap et dyr eller deltag i vikingelegene sammen med Gerlev Legepark. Flet et armbånd eller brænd en rune i træ.

Melder sulten sig, kan der købes vikingemad og mjød. Slut af med en lækker bålpandekage. Når entrébilletten er betalt, er der både gratis parkering og adgang til udstillingen på Fugledegård Vikingecenter.

Lørdag d. 5. oktober kl. 19-22 byder 10 års jubilæumsmarkedet på et helt særligt program med aftenåbent i vikingelejren med musik, optræden og spisning.

Læs mere på www.vikingemarked.dk.

Hvornår: 5. og 6. oktober kl. 10-16 (5. oktober er der aftenåbent med særskilt entré).

Hvor: Fugledegård Vikingecenter, Bakkendrupvej 28, 4480, St. Fuglede.

Pris: Voksne: 75 kr. Børn over sværdhøjde: 25 kr. Gratis parkering og gratis udstilling.

Arrangør: Tissø Vikingemarked og Fugledegård Vikingecenter.

Kontaktperson: Formand for Tissø Vikingemarked Flemming Larsen – 51 31 64 56 eller flemmingengtoft@gmail.com