Kalender
Vikingemarked
Støtteforening
Nyheder fra Naturpark Åmosen

Grundet coronavirus udskydes åbningen af Istidsruten, der skulle have fundet sted 16.-17. maj 2020.

Grundet coronavirus udskydes åbningen af Istidsruten, der skulle have fundet sted 16.-17. maj 2020.

Vi må desværre meddele, at åbningen af Istidsruten 16.-17. maj bliver udskudt. Åbningen bliver udskudt på baggrund af den alvorlige samfundssituation, som vi og mange andre lande står i. Vi skal alle medvirke til at inddæmme corona-smitten, og det gør vi bedst ved at begrænse vores aktiviteter i den kommende periode. Dette gælder også for Istidsruten.

Mange lande sænker produktionen i øjeblikket. Fokus bliver rettet mod omsorgsopgaver og kriseberedskaber, og kræfterne bruges naturligvis der, hvor vi kan passe på hinanden. Det sænkede produktionsniveau har indflydelse på leverancerne til Istidsrutens åbning. På nuværende tidspunkt kan vi derfor ikke fastsætte en ny dato for åbningen.

I forbindelse med åbningen af Istidsruten har lokale aktører gjort en kæmpe indsats for at forberede lokale fejringer langs hele ruten. Vi har været taknemmelige og imponerede over jeres bidrag, og vi håber, I vil være klar til at fejre åbningen med os på et senere tidspunkt – åbningen er ikke aflyst, men udskudt.

Vi håber på jeres forståelse og vender stærkt tilbage med et godt alternativ til at markere åbningen af Istidsruten.

 

Pas rigtig godt på hinanden.
På vegne af den samlede styregruppe for Istidsruten

Christian Baadsgaard Jentzsch
Projektleder for Istidsruten