Nyt fra RUC i projekt “Nye Veje”

I forbindelse med projektet “Nye Veje i Naturpark Åmosen”, har Roskilde Universitet holdt en del møder med lokale borgere/lodsejere og andre interessenter. Folkene bag undersøgelserne inviterer til borgermøde, hvor de giver tilbagemeldinger på borgernes ønsker. Følgende invitation til alle deltagerne:

Kære Borgere i Åmose området

Vi har haft den store fornøjelse at se ca. 130 af Jer til samtaler om Åmosen nu og i fremtiden. Vi har set hinanden til Jyderup byfest, til Vikingemarkedet, på højskolen og i mindre grupper i Jyderup, på Strids Mølle og Fugledegaard.

Vi har fået rigtig mange gode indspil, kommet tættere på hvor det er man færdes, hvad man holder af og kunne tænke sig fremover.

Vi har sammenfattet vores indtryk og vil rigtig gerne holde et træf med Jer og have en dialog – vi vil gerne støtte at der bliver dannet nogle laug til at gå videre med ideerne. Senere vil der være træf om nogle tiltag på Fugledegård, Skarresø og v. Skellingested.

Vi har to datoer : lørdag d.22. februar kl 10-12 på Strids Mølle og søndag d 1.3 kl 10-12 på Fugledegård. Vælg en fa dagene!

Hvis du kommer bliver vi glade og vil du sende os en besked herom til Jesper Holm jh@ruc.dk. Så sender vi en sammenfatning af vores ”fund”

RUC

Thomas, Sofie og Jesper