Bliv frivillig in Naturpark Åmosen

At være frivillig i Naturpark Åmosen er en chance for unikke oplevelser, kammeratskab og en af Danmarks mest naturskønne arbejdspladser. Hos os arbejder vi med et fælles mål; at bevare et af Danmarks mest natur- og kulturrige områder.

Der er i og omkring Naturpark Åmosen og Fugledegård mere end 100 frivillige, som alle har hver deres opgave. Alle er engageret på deres eget niveau, og du vælger selv hvor meget tid du vil bidrage med, og hvilke opgaver som passer bedst.

frivillig
Nogle laver praktiske ting, som at male eller slå græs. Nogle skriver ansøgning til fondraising. Andre hjælper med at holde vores café åben, eller tager gæsterne rundt på guidet ture. Den vigtigste opgave, som alle vedtager, er at tale med de 30.000 gæster der kommer årligt, og gerne fortælle en historie eller to om stedet. Uanset hvad, er der helt sikker en opgave som passer til dig!

Hvis du synes det lyder spændende, så har vi altid plads. Kontakt os for at høre mere:

Hanne Elita
Mail: info@naturparkaamosen.dk