Velkommen til Tissø Vikingemarked 2019

Velkommen til Tissø Vikingemarked

10 års jubilæum i 2019

Årets vikingemarked den 5. og 6. oktober 2019  bliver større
end nogensinde.  Her bliver der stort ildshow i oktobernatten.

Bemærk: Der betales særskilt entré til aftenarrangementet.

Kom og oplev ægte vikingestemning

Runebrænding. Møntslagning. Bueskydning. Sværdkampe. Vikingemad. Mjød. Levende musik.
Den står på vikingestemning i stor stil i weekenden 5. og 6. oktober 2019 ved Tissø. Det bliver to dage spækket med aktivitet.
Tissø Vikingemarked finder sted ved Vikingecenter Fugledegård og er for både voksne og børn.
Tilrejsende vikinger slår boder op. Der handles. Der spises. Der drikkes. Her kan alle også være med til vikinge-blot: Ofring til de nordiske guder.

Tissø-kongen

I vikingetiden boede en lokal konge ved Tissø. Markeringer på engen viser, hvor kongsgården lå, og på Vikingecenter Fugledegård fortæller udstillingen »Kongsgård og kultsted – vikingerne ved Tissø« gennem film, lyd og billeder om stedets vigtige betydning.

Kriger-træning

På vikingemarkedet anno 2019 på dette dejlige sted lige ned til Tissø får børnene mulighed for krigertræning, for deltagelse i vikingelege og for at skyde med bue og pil. De får også lejlighed til at brænde runer i træ og flette et armbånd. Der er dyr at klappe, og der er meget, meget mere at se på og deltage i.

Undervejs kan man stille sulten i vikingemad, og lækkersulten kan klares med en lækker bålpandekage.

Stor begivenhed

Tissø Vikingemarked regnes for en af årets helt store begivenheder på Kalundborg-egnen.  Der er på vikingemarkedet den 5. og 6. oktober ved Tissø lagt op til to dage fyldt med liv, livsglæde og med en stemning, der lægger op til en unik oplevelse for alle, der kommer og er med.

Fakta

Tissø Vikingemarked finder sted den første weekend i oktober: 5. og 6. oktober. Begge dage er der vikingeaktiviteter i tidsrummet klokken 10-16.  Vikingemarkedet finder sted ved

Vikingecenter Fugledegård, Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede.

Vikingemarked den 5. og 6. oktober 2019. Begge dage kl. 10- 16.
Der kommer tilrejsende vikinger fra nær og fjern med deres boder.
Gerlev Legepark kommer begge dage – så der bliver gang i lege og spil.
Musikgruppen Virelai kommer og sørger for musik.

Der bliver gang i den, så kom og vær med.

Program for Tissø Vikingemarked 2019

Lidt information om Tissø Vikingemarked 2018