Vi har brug for din mening om Naturpark Åmosen

Kære Borgere i Åmose og Tissø egnen

Vi er flere fra Roskilde Universitet, der er i færd med at lytte til Jeres stemmer og ønsker til naturen i Jeres egn – naturpark Åmosen.

Vi vil nemlig gerne høre om Jeres hverdagsliv i naturen og om ønsker til udvikling i naturområdet.

Jord ejer vi ikke, og kun en lille del er ejet af kommunerne – så alt vi kommer frem med er at samle og koordinere ideer og ønsker som naturligvis først skal forhandles med lodsejerne før videre skridt tages.

Vi samarbejder med Formidlingscenteret Fugledegård og de tre kommuner.

Den sidste tid har vi snakket med en del entusiaster, men om I er beboere, har landbrug eller måske børn og venner I deler naturen med, vil vi gerne høre Jer også!

Vi ønsker til vores samtaler med Jer at være en lille gruppe af maks. otte af gangen – invitér venner og familie eller lad os samle et hold. Vi byder på lidt forfriskninger.

Her er vores tider:

Fugledegård ved Tissø