KØB BILLET TIL SÆSONENS TURE

Få fuld overblik over sæsonens vandreture og køb billet her: www.naturparkaamosen.billetexpressen.dk

Naturpark Åmosen består primært at beskyttet natur; det betyder, at det er begrænset med adgangsmuligheder af hensyn til dyre- og planteliv. Med en række af naturparkens guidede ture får du helt unik adgang til dele af naturparken, som ellers er lukket for offentlig adgang. På guidede ture på de etablerede stier kan du nyde godt af vores naturvejleders store viden om dyr og planter, sankemuligheder og spændende fortællinger, der gør turen helt speciel.

BOOK EN GUIDET TUR

Vi tilbyder også special designede turer i Naturparken, hvis du har nogle særlige ønsker så skriv til vores naturvejleder på asp@naturparkaamosen.dk, så kan vi lave en helt særlig tur til dig og dine behov.

Guidet naturtur i Naturpark Åmosen:
1,5 times rundvisning af grupper op til 20 personer : Kr. 1700,-
Efterfølgende pr. person : Kr. 70,-

Afbestillingsgebyr:
I tilfælde af afbud senere end 3 dage før: Kr. 450,-

 

AKTIVITETER VED TISSØ

Ved Tissø er der lavet en bro ud i søen, hvor børn har mulighed for at komme helt tæt på vandoverfalden. Her er det muligt at fange krible-krable dyr. Der kan stå ca. en halv skoleklasse på broen af gangen. Vanddyben om sommeren er ca. 30 – 100 cm. og der en næsten ingen bølger. Ved broen findes der en grejkasse some indeholder lup, fiskenet, akvarie, bestemmelsesbakke og meget mere.

I har også mulighed for at besøge Danmarks flotteste fugleskjul ved Danmarks måske bedste fuglesø. I fugleskjulet står i bag specielt glas, der gør at fuglene ikke kan se jer, og derved kan i komme rigtig tæt på naturens liv. Det er muligt at køre helt helt ned til skjulet med en barnevogn, og i er velkomne til at spise jeres madpakker i skjulet, hvor der findes bænke.

TISSØ VIKINGECENTER

Hold dig opdateret om åbningstider og aktiviteter på formidlingscentrets Facebookside.

 

NATURLEGEPLADS

I deres legeområde finder du hesten Sleipner med de 8 ben og du kan flette både halen og manken. Du kan prøve at holde balancen på stenene, bommene eller mellem stammerne og du kan nyde en tur i den den store gynge.

VIKINGEHUS

Det sorte ”Vikingehus” indeholder et undervisningslokale og madpakkeområde for ca. 50 personer, hvor man kan sidde i ly for regn.

SHELTERS

Der er 3 shelters, bålplads og udendørs håndvask. Booking af shelters kan ske på info@naturparkaamosen.dk og ellers gælder “først-til-mølle”-princippet.

HOVEDBYGNING

Det er muligt at booke hovedbygningen til arrangementer, booking sker på info@naturparkaamosen.dk Hovedbygningen indeholder konference- og undervisningslokale til ca. 40 personer, et tekøkken og to handicapvenlige toiletter.